Igen a változásra, igen az összefogásra

Hírek

Horgásztanyát avattak Dunaföldváron

Horgásztanyát avattak Dunaföldváron

Egész napos rendezvényt tartott a felújított horgásztanya hivatalos átadásához és avatásához kapcsolódva szombaton a Dunaföldvári Sporthorgászok Egyesülete. Áder János köztársasági elnök is üdvözletét küldte a horgászegyesület ünnepségére.

A programokat abból az alkalomból szervezték, hogy a pályázaton nyert több mint 20 millió forintból és négy millió forint saját erőből, valamint hetven-nyolcvan ember sok-sok társadalmi munkájával megújult, megszépült az 1956-ban épült horgásztanya a festői solti Kis-Duna partján. Kiss Lajos Csaba, az egyesület 2011-ben megválasztott elnöke megnyitójában kiemelte, hogy a programjában ígért felújítást sikerült elvégezni. A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztései Minisztérium pályázatán együttesen indult a Közép-Duna térség négy egyesülete: a solti, a bölcskei, a madocsai és a dunaföldvári. Ez az összefogás ötven milliót hozott az egyesületnek.

dr. Szűcs Lajos, Kiss Lajos Csaba,

Ezt az összefogást és a szervezetek egységes működését emelte ki a rendezvényen jelen lévő dr. Szűcs Lajos országgyűlési képviselő, az új halgazdálkodási törvény beterjesztője. Maga is horgász, s a köztársasági elnök üdvözletét is átadta a dunaföldvári horgászok közösségének. A Magyar Horgász Szövetség ügyvezető elnöke, Fürész György pedig méltatta a komoly múltú egyesületben végzett munkát, s értékelte, hogy jó célt tűztek ki, mert a felújítással tágabb közösséget is szolgálnak. forrás: duol.hu

Programajánló

«
25. 2024. April
»
Hét.
Kedd
Szer.
Csüt.
Pén.
Szom.
Vas.
Apr.
1.
Apr.
2.
Apr.
3.
Apr.
4.
Apr.
5.
Apr.
6.
Apr.
7.
Apr.
8.
Apr.
9.
Apr.
10.
Apr.
11.
Apr.
12.
Apr.
13.
Apr.
14.
Apr.
15.
Apr.
16.
Apr.
17.
Apr.
18.
Apr.
19.
Apr.
20.
Apr.
21.
Apr.
22.
Apr.
23.
Apr.
24.
Apr.
25.
Apr.
26.
Apr.
27.
Apr.
28.
Apr.
29.
Apr.
30.
May.
01.
May.
02.
May.
03.
May.
04.
May.
05.

Képgaléria

Címkefelhő

Pest Megye Hírei

Partnereink

 

 

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu
International
www.mconet.hu