Igen a változásra, igen az összefogásra

Hírek

'',,Az elénk gördülő kövekből sok kitartással és munkával akár lépcsőt is építhetünk''

'',,Az elénk gördülő kövekből sok kitartással és munkával akár lépcsőt is építhetünk''
Pénteken átadták a Budapest Szíve program két projektjét, a megújult Városháza teret, és a Március 15-e teret. A rendezvényen ünnepi beszédet mondott dr. Szűcs Lajos, a Közép-magyarországi Regionális Fejlesztési Tanács elnöke is. Tarlós Istvánnal és Rogán Antallal közösen járták végig azokat a tereket, amelyek, ahogy Tarlós István főpolgármester fogalmazott, a Belváros újjászületését szimbolizálják.
Dr. Szűcs Lajos, a Közép-magyarországi Regionális Fejlesztési Tanács elnöke beszédében kiemelte, hogy a beruházást úgy kellett megvalósítani, hogy közben nem lehetett megbénítani a város életét.

A következő időszak a megújulás felé vezet, ebből a szempontból nagyon izgalmas lesz az önkormányzati és a területfejlesztési törvény megváltoztatása is - hangsúlyozta dr. Szűcs Lajos.

 

Pénteken átadták a Budapest Szíve program két projektjét, a megújult Városháza teret, és a Március 15-e teret. A rendezvényen ünnepi beszédet mondott dr. Szűcs Lajos,

dr. Szűcs Lajos, Tarlós István fotó: fidesz.hu

 

Mint mondta, az eddigi projektalapú finanszírozást olyan finanszírozás válta majd fel, amelyben projektek helyett terveket kell készíteni.

Zárásképpen Széchényi István szavait idézte, miszerint „az elénk gördülő kövekből sok kitartással és munkával akár lépcsőt is építhetünk" - olvasható a fidesz.hu hírportálon. Ezzel azt mondta ki, hogy összefogással bármilyen problémán felül lehet kerekedni, és Magyarország sorsa is előbbre vihető - húzta alá a Közép-magyarországi Regionális Fejlesztési Tanács elnöke. (T.A)
forrás: fidesz.hu

Programajánló

«
07. 2023. June
»
Hét.
Kedd
Szer.
Csüt.
Pén.
Szom.
Vas.
May.
29.
May.
30.
May.
31.
Jun.
1.
Jun.
2.
Jun.
3.
Jun.
4.
Jun.
5.
Jun.
6.
Jun.
7.
Jun.
8.
Jun.
9.
Jun.
10.
Jun.
11.
Jun.
12.
Jun.
13.
Jun.
14.
Jun.
15.
Jun.
16.
Jun.
17.
Jun.
18.
Jun.
19.
Jun.
20.
Jun.
21.
Jun.
22.
Jun.
23.
Jun.
24.
Jun.
25.
Jun.
26.
Jun.
27.
Jun.
28.
Jun.
29.
Jun.
30.
Jul.
01.
Jul.
02.

Képgaléria

Címkefelhő

Pest Megye Hírei

Partnereink

 

 

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2023. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu
International
www.mconet.hu