Igen a változásra, igen az összefogásra

Hírek

Akinek fontos a nemzeti függetlenség, vegyen részt a nemzeti konzultációban!

Akinek fontos a nemzeti függetlenség, vegyen részt a nemzeti konzultációban!

Ezekben a napokban érkeznek a postaládákba a kormány által küldött nemzeti konzultációs kérdőívek. Arra kérek mindenkit, akinek fontos a nemzeti függetlenség, aki meg akarja védeni a rezsicsökkentést, aki meg akarja állítani Brüsszel elhibázott bevándorlás politikáját, hogy töltse ki a kérdőívet és ezzel támogassa a kormány küzdelmét!

Magyarország és a magyar kormány óriási csaták, döntő ütközetek előtt áll.


Brüsszel hatalmi törekvései már a nemzeti szuverenitásunkat, a családok megélhetését, a biztonságunkat veszélyeztetik.


Brüsszel egyre több ügyben akar a fejünk felett dönteni. A brüsszeli bürokraták arra akarnak kényszeríteni, hogy töröljük el a rezsicsökkentést, engedjük be a migránsokat, és elvennék tőlünk azt a lehetőséget is, hogy szabadon dönthessünk az adócsökkentésekről és a munkahelyteremtés módjairól.


Márpedig, ha Brüsszel dönthet bármiben, akkor nem a magyar emberek járnak jól. Ha Brüsszel dönthet a rezsicsökkentésről, a bevándorlásról, a bérekről és az adókról akkor csak a multik járnak jól. Ha Brüsszel dönthet a bevándorlásról, akkor Magyarország is tele lesz bevándorlóval.

 


A Brüsszellel vívott harcokhoz a magyar emberek támogatását kérjük.

 

Az Állítsuk meg Brüsszelt! címmel indított nemzeti konzultációban 6 kérdést teszünk fel. Mindegyik kérdés tulajdonképpen a nemzeti függetlenségről és a nemzeti szuverenitásról szól.


Ezekben a kérdésekben a kormánynak és a kormánypártoknak határozott véleménye van, de szeretnénk lehetőséget adni a magyar embereknek is, hogy elmondhassák véleményüket.


Az 1. kérdés a rezsicsökkentésről szól. Brüsszel a hatósági energiaárak eltörlésével gyakorlatilag a rezsicsökkentés eltörlésére készül, ez a multiknak kedvezne és a magyar családok rezsidíjai így ismét az egekbe emelkedhetnek. Meg kell védenünk a rezsicsökkentést!


A 2. kérdés a bevándorlás politikáról szól. Brüsszel ez év közepére ki akarja kényszeríteni a betelepítési kvótát, arra akar kényszeríteni, hogy bontsuk le a fizikai és a jogi határzárat, és engedjük be a migránsokat. Nagyon fontos az emberek támogatása, hogy szembe tudjunk szállni Brüsszellel és a bevándorláspárti erőkkel.


A 3. és 4. kérdés azokról a migránspárti külföldről pénzelt szervezetekről szól, akik segítik az a tömeges illegális bevándorlást és még pénzt is keresnek rajta, ezért a tüntetésekkel és a sorozatos támadásokkal meg próbálnak nyomást gyakorolnak a magyar bevándorlás politikára.


Az 5. illetve a 6. kérdés a munkahelyteremtő intézkedésekről illetve az adócsökkentésekről szólnak. Brüsszel ezekben is el akarja venni a döntés jogát a tagállamoktól. Nem szabad engedni, hogy Brüsszel diktálja nekünk, hogy milyen gazdaságpolitikát folytassunk, és mennyi adót fizessünk. Továbbra is mi magunk akarunk dönteni a magyar gazdaság jövőjéről és az adócsökkentésekről. Amióta Magyarország saját útját járja, a gazdaság erősödik, csökkennek az adók és nőnek a bérek.


Azt kérem az emberektől, hogy akinek fontos a nemzeti függetlenség, aki meg akarja védeni a rezsicsökkentést, aki meg akarja állítani Brüsszel elhibázott bevándorlás politikáját, az töltse ki a nemzeti konzultációs kérdőívet és ezzel támogassa a kormány küzdelmét.


A kérdőíveket május 20-ig lehet visszaküldeni.

Programajánló

«
26. 2024. April
»
Hét.
Kedd
Szer.
Csüt.
Pén.
Szom.
Vas.
Apr.
1.
Apr.
2.
Apr.
3.
Apr.
4.
Apr.
5.
Apr.
6.
Apr.
7.
Apr.
8.
Apr.
9.
Apr.
10.
Apr.
11.
Apr.
12.
Apr.
13.
Apr.
14.
Apr.
15.
Apr.
16.
Apr.
17.
Apr.
18.
Apr.
19.
Apr.
20.
Apr.
21.
Apr.
22.
Apr.
23.
Apr.
24.
Apr.
25.
Apr.
26.
Apr.
27.
Apr.
28.
Apr.
29.
Apr.
30.
May.
01.
May.
02.
May.
03.
May.
04.
May.
05.

Képgaléria

Címkefelhő

Pest Megye Hírei

Partnereink

 

 

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu
International
www.mconet.hu