Igen a változásra, igen az összefogásra

Hírek

Újra lehet pályázni három kitüntető címre Pest megyében

Újra lehet pályázni három kitüntető címre Pest megyében
Újra pályázhatnak a Pest megyében élő magánszemélyek, közösségek, illetve a térségben működő gazdasági társaságok a megyei önkormányzat három kitüntető címére: a kulturált települési környezet díjra, az építészeti nívódíjra és a Pest megye környezetvédelméért díjra - közölte az országban egyedülálló pályázatok meghirdetése kapcsán a megyeháza sajtófőnöke az MTI-vel.
Ambrus András elmondta: a kulturált települési környezet díjra azok a közösségek esélyesek, amelyek egy-egy településen vagy nagyobb településrészen kiemelkedő munkát végeznek környezetük szebbé, jobbá tétele érdekében.

zsámbéki Tündérkert Óvoda

Építészeti nívódíj-2011 zsámbéki Tündérkert óvoda
A megyei önkormányzat építészeti nívódíjára magánszemélyek, gazdasági társaságok és önkormányzatok egyaránt pályázhatnak magas színvonalú, gazdaságosan megépített vagy értéknövelő módon rehabilitált ingatlanokkal. A klíma- és energiatudatos megoldásokat hordozó lakó- és középületek, gazdasági épületek, illetve üdülők e díj odaítélésénél előnyt élveznek- emelte ki a sajtófőnök.
Megyei környezetvédelmi díjat is átadnak majd. Várományosai olyan magánszemélyek vagy civil szervezetek, egyesületek, akik, illetve amelyek Pest megye épített és természetes környezetének megóvásában, fejlesztésében jeleskedtek. Ezt a kitüntető címet a települési önkormányzatok, a megyében élő magánszemélyek, illetve társadalmi szervezetek javaslatai alapján ítélik oda.

Kulturált települési környezet díj 2011 Nagykovácsi

Kulturált települési környezet díjat 2011-ben  Nagykovácsi és Zebegény kapta
A kulturált települési környezet díj, illetve a megyei önkormányzat építészeti nívódíj esetében a pályázatok közül szakértők, valamint a megyei közgyűlés illetékes bizottságának javaslata alapján választják ki a legjobbakat - emelte ki Ambrus András.

2011-es díjátadó a megyeházán

2011-es díjátadó a megyeházán
Tavaly a kulturált települési környezet díjat Nagykovácsi és Zebegény kapta (megújított főterei miatt), míg építészeti nívódíjban az abonyi Katolikus Ház, a zsámbéki Tündérkert óvoda és a gödöllői Batthyány utcai óvoda részesült. A Pest megye környezetvédelméért díjat két magánszemélynek és két egyesületnek ítélték oda - közölte a sajtófőnök.
Az önkormányzat október 31-ig dönt a díjakról, melyeket a december 4-i megyenapon adnak át.

forrás: MTI

Programajánló

«
28. 2024. March
»
Hét.
Kedd
Szer.
Csüt.
Pén.
Szom.
Vas.
Feb.
26.
Feb.
27.
Feb.
28.
Feb.
29.
Mar.
1.
Mar.
2.
Mar.
3.
Mar.
4.
Mar.
5.
Mar.
6.
Mar.
7.
Mar.
8.
Mar.
9.
Mar.
10.
Mar.
11.
Mar.
12.
Mar.
13.
Mar.
14.
Mar.
15.
Mar.
16.
Mar.
17.
Mar.
18.
Mar.
19.
Mar.
20.
Mar.
21.
Mar.
22.
Mar.
23.
Mar.
24.
Mar.
25.
Mar.
26.
Mar.
27.
Mar.
28.
Mar.
29.
Mar.
30.
Mar.
31.

Képgaléria

Címkefelhő

Pest Megye Hírei

Partnereink

 

 

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu
International
www.mconet.hu