Igen a változásra, igen az összefogásra

Hírek

Újabb munkahelyek Pest megyében

Újabb munkahelyek Pest megyében
Elkészült 2011 egyik legnagyobb hazai beruházása Ócsán, a NAGÉV CINK Kft. telephelyén. Az ország legkorszerűbb tűzihorganyzó üzeme közel hatmilliárd forintból valósult meg. Az átadó ünnepségen Dr. Szűcs Lajos, a Pest megyei közgyűlés elnöke a több mint négy évig tartó beruházás üzeneteként azt fogalmazta meg, hogy, „együtt képesek vagyunk a sikerre, együtt képesek vagyunk minden tervet sikerre vinni".
A kizárólag magyar tulajdonban lévő családi vállalkozás, a NAGÉV Csoport, Ócsán építette meg Magyarország legnagyobb és legfejlettebb, csúcstechnológiával működő tűzihorganyzó bázisát. Dr. Szűcs Lajos, a Pest megyei közgyűlés elnöke kiemelte, a régió támogatását élvező beruházás száz új munkahelyet teremt a térségben. A tervek szerint 2012-ig további 50 ember munkájára lesz szükség, így a beruházás szorosan illeszkedik a kormányzat gazdaságpolitikai célkitűzéseihez, a hazai munkahelyek bővítéséhez.


„Előremenekültünk, hogy versenyben maradhassunk." ­ ezt a stratégiát követi húsz éve a ma hat tagvállaltból álló, főként tűzihorganyzással, ipari járdarácsokkal és acélszerkezetek gyártásával foglalkozó NAGÉV csoport.




A közel hatmilliárdos beruházáshoz szükséges hitelt a Magyar Fejlesztési Bank adta, emellett több mint háromszázhúszmillió forintot nyert a cég uniós pályázaton. A tulajdonosok szerint, a közismerten szigorú és hosszú hazai környezetvédelmi engedélyezési folyamat, valamint a pénzügyi válság miatt négy évig tartó beruházás kínálati piacot teremtett Magyarországon, ami minőségi változást hoz ebben az ágazatban.


T.A.

Programajánló

«
18. 2024. April
»
Hét.
Kedd
Szer.
Csüt.
Pén.
Szom.
Vas.
Apr.
1.
Apr.
2.
Apr.
3.
Apr.
4.
Apr.
5.
Apr.
6.
Apr.
7.
Apr.
8.
Apr.
9.
Apr.
10.
Apr.
11.
Apr.
12.
Apr.
13.
Apr.
14.
Apr.
15.
Apr.
16.
Apr.
17.
Apr.
18.
Apr.
19.
Apr.
20.
Apr.
21.
Apr.
22.
Apr.
23.
Apr.
24.
Apr.
25.
Apr.
26.
Apr.
27.
Apr.
28.
Apr.
29.
Apr.
30.
May.
01.
May.
02.
May.
03.
May.
04.
May.
05.

Képgaléria

Címkefelhő

Pest Megye Hírei

Partnereink

 

 

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu
International
www.mconet.hu