Igen a változásra, igen az összefogásra

Hírek

Új korszak a magyar tenisz életében

Új korszak a magyar tenisz életében
A Nemzeti Edzés Központ birtokbavétele és a három keménypálya első ütemének befejezése olyan eredmény, amiről sok éven át még álmodni sem mertünk. - nyilatkozta dr. Szűcs Lajos, a Magyar Tenisz Szövetség elnöke azon a szerdai átadón, ahol ünnepélyes keretek között felavatták Budapesten a Nemzeti Edzés Központot.
Az átadót követő sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a NEK életre hívásának folyamata akkor gyorsult föl, amikor a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. átadta az MTSZ-nek a korábban a Talentum TC otthonának számító telep egy részét, így már az ősszel elkezdődhetett és be is fejeződött a három keménypálya megépítése.

Nemzeti Edzés Központ - átadás

A teniszezők új paradicsoma a NEK
"A Nemzeti Edzés Központ birtokbavétele és a három keménypálya első ütemének befejezése olyan eredmény, amiről sok éven át még álmodni sem mertünk. Ezzel végre otthona lesz a válogatottnak, vége az albérletben töltött éveknek, s így mindenképpen egy új korszak kezdődik a magyar tenisz életében" - mondta dr. Szűcs Lajos.
Az MTSZ elnöke hangsúlyozta, hogy a sportág az idén szép eredményeket mutatott fel és a jövő évi londoni ötkarikás játékokon három-öt játékos képviselheti majd a magyar színeket.

dr. Szűcs Lajos, a MTSZ elnöke a NEK átadón

dr. Szűcs Lajos a Magyar Tenisz Szövetség elnöke a NEK átadón
A NEK elsősorban a válogatottak számára nyit új távlatokat, akik már birtokba is vették az edzésközpontot. Az új lehetőség jelentős anyagi könnyebbséget is jelenthet egy-egy játékos számára, hiszen komoly pályabérleti díjakat takaríthatnak meg. Állandó beosztásokkal tervezhetőek az edzések.

Nemzeti Edzés Központ birtokbavétele

A Nemzeti Edzés Központ birtokbavétele
Központi sportági színtérré változik 2012-től az edzőcentrum, hiszen a tervek szerint a jövőben ezen a helyszínen rendezik majd a fedett pályás korosztályos országos bajnokságokat is, valamint az első osztályú és szuperligás rájátszásokat.
"Az idő rövidsége és a tél közeledte miatt nem volt arra lehetőség, hogy már most a végleges borítás kerüljön az aszfaltra, ez jövő nyáron történik majd meg" - mondta Richter Attila főtitkár. "Ez után a salakos pályák következnek, s a tervek között egy nézőtér kialakítása is szerepel." (T.A)
forrás: MTI

Programajánló

«
19. 2024. April
»
Hét.
Kedd
Szer.
Csüt.
Pén.
Szom.
Vas.
Apr.
1.
Apr.
2.
Apr.
3.
Apr.
4.
Apr.
5.
Apr.
6.
Apr.
7.
Apr.
8.
Apr.
9.
Apr.
10.
Apr.
11.
Apr.
12.
Apr.
13.
Apr.
14.
Apr.
15.
Apr.
16.
Apr.
17.
Apr.
18.
Apr.
19.
Apr.
20.
Apr.
21.
Apr.
22.
Apr.
23.
Apr.
24.
Apr.
25.
Apr.
26.
Apr.
27.
Apr.
28.
Apr.
29.
Apr.
30.
May.
01.
May.
02.
May.
03.
May.
04.
May.
05.

Képgaléria

Címkefelhő

Pest Megye Hírei

Partnereink

 

 

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu
International
www.mconet.hu