Igen a változásra, igen az összefogásra

Hírek

Kormányablak nyílt Vecsésen

Kormányablak nyílt Vecsésen

Pest megye első, az ország harmadik kormányablakát adtuk át a vecsési Centrál Marketben. A kormányablak 8-20 óra között lesz nyitva. A vecsési járásban élők (Ecser, Maglód, Üllő, Vecsés) a lakhelyükhöz közel, kényelmesen tudnak ügyeket intézni. Nem kell hivatalba járni, bevásárlás után, vagy kávézás előtt is elintézhetővé válik az ügyintézés.

Pest megye első új kormányablakát adta át Vecsésen Rétvári Bence államtitkár Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízottal, Szűcs Lajossal, a Pest Megyei Közgyűlés elnökével és Szlahó Csaba polgármesterrel közösen. „Célunk, hogy kifelé a legegyszerűbb, befelé pedig a leghatékonyabb ügyintézési formát valósítsuk meg az egyablakos rendszer segítségével” – emelte ki a megnyitón az államtitkár. Szűcs Lajos, a Pest Megyei Közgyűlés elnöke arról beszélt, hogy az önkormányzatok az állammal közösen az emberek döntéseinek végrehajtását vállalták magukra.

Vecsés polgármestere, Szlahó Csaba az együttműködés gyakorlati részére tért ki azzal, hogy elmondta, a Vecsési Önkormányzat anyagilag támogatta a kormányablak megvalósítását. Az elkövetkező hetekben Pest megyében további három kormányablak kezdi meg működését. Ezek egységes módon, egységes arculattal, informatikai támogatással és nyitva tartással teszik lehetővé az ország minden polgára számára közigazgatási ügyeik intézését, könnyen elérhető helyszíneken, városközpontokban és forgalmi csomópontokban.

Programajánló

«
23. 2024. April
»
Hét.
Kedd
Szer.
Csüt.
Pén.
Szom.
Vas.
Apr.
1.
Apr.
2.
Apr.
3.
Apr.
4.
Apr.
5.
Apr.
6.
Apr.
7.
Apr.
8.
Apr.
9.
Apr.
10.
Apr.
11.
Apr.
12.
Apr.
13.
Apr.
14.
Apr.
15.
Apr.
16.
Apr.
17.
Apr.
18.
Apr.
19.
Apr.
20.
Apr.
21.
Apr.
22.
Apr.
23.
Apr.
24.
Apr.
25.
Apr.
26.
Apr.
27.
Apr.
28.
Apr.
29.
Apr.
30.
May.
01.
May.
02.
May.
03.
May.
04.
May.
05.

Képgaléria

Címkefelhő

Pest Megye Hírei

Partnereink

 

 

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu
International
www.mconet.hu