Igen a változásra, igen az összefogásra

Hírek

Igazgatóváltás Pest megyében

Igazgatóváltás Pest megyében
Ünnepélyes állománygyűlés keretei között szeptember 3-án beiktatták a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatói beosztásába Juhász Attila tű. alezredest. Az eseményen a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság vezetői mellett jelen volt a Pest Megyei Közgyűlés elnöke és a kormányhivatal képviselője, valamint az együttműködő rendvédelmi szervek és társhatóságok vezetői.
A Himnusz hangjai után Vietórisz Ágnes tű. alezredes, a BM OKF Személyzeti Főosztályának vezetője ismertette a parancsokat, majd Dr. Bakondi György tű. altábornagy átadta Dr. Pintér Sándor belügyminiszter 2012. szeptember 1-jei hatályú kinevezéseit Benkovics Zoltán tű. dandártábornoknak és Juhász Attila tű. alezredesnek.
A kinevezések átadását követően Bakondi György mondott ünnepi beszédet, amelyben bejelentette, hogy Benkovics Zoltán tű. dandártábornoknak más fontos beosztást szán a BM OKF állományában az ingatlangazdálkodás és beruházás, ezen belül is kiemelten az ócsai projekt területén.

Ünnepélyes állománygyűlés szeptember 3-án  a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon

Ünnepélyes állománygyűlés keretei között szeptember 3-án beiktatták a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatói beosztásába Juhász Attila tű. alezredest
A főigazgató méltatta a leköszönő igazgató eddigi tevékenységét, illetve elismeréssel szólt Juhász Attila kinevezett igazgató eddigi szakmai munkásságáról.
Benkovics Zoltán leköszönő igazgató beszédében sikeresnek és hatékonynak nevezte a megye eddigi munkáját, egyben köszönetet mondott kollégáinak és arra kérte őket, hogy mindenben támogassák utódját.
Juhász Attila beszédében szakmai életútjáról és céljairól, elvárásairól szólt, elismeréssel nyilatkozva elődjének az igazgatóság élén végzett tevékenységéről.
Az ünnepi beszédeket követően a csapatzászló ünnepélyes átadására került sor, majd a Szózat hangjai csendültek fel. Ezt követően Dr. Szűcs Lajos, a Pest Megyei Közgyűlés elnöke ünnepélyes mondott pohárköszöntőt.
forrás:katasztrófavédelem

Programajánló

«
25. 2024. April
»
Hét.
Kedd
Szer.
Csüt.
Pén.
Szom.
Vas.
Apr.
1.
Apr.
2.
Apr.
3.
Apr.
4.
Apr.
5.
Apr.
6.
Apr.
7.
Apr.
8.
Apr.
9.
Apr.
10.
Apr.
11.
Apr.
12.
Apr.
13.
Apr.
14.
Apr.
15.
Apr.
16.
Apr.
17.
Apr.
18.
Apr.
19.
Apr.
20.
Apr.
21.
Apr.
22.
Apr.
23.
Apr.
24.
Apr.
25.
Apr.
26.
Apr.
27.
Apr.
28.
Apr.
29.
Apr.
30.
May.
01.
May.
02.
May.
03.
May.
04.
May.
05.

Képgaléria

Címkefelhő

Pest Megye Hírei

Partnereink

 

 

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu
International
www.mconet.hu