Igen a változásra, igen az összefogásra

Hírek

Főzőverseny Gyálon

Főzőverseny Gyálon
dr. Szűcs Lajos, Pest Megye Közgyűlésének elnöke is bogrács mögé állt a gyáli Arany János Közösségi Ház és Városi Könyvtár július 1-jén rendezett főzőversenyén.
Az idén fennállásának 10. évfordulóját ünneplő intézmény a jubileumi rendezvényfolyam részeként hirdette meg a gasztronómia, italkultúra és művészetek hétvégéjét. 13 csapat nevezett a megmérettetésre, köztük Tisztelt Ház! néven a dr. Szűcs Lajos, Pánczél Károly országgyűlési képviselő, Gyál város alpolgármestere és dr. Sándor Tamás, Gyál Város Önkormányzatának irodavezető helyettese alkotta team.

A zsűri elnöki feladatokat Serényi Zsolt, a TV Paprika sztárszakácsa vállalta, a zsűri tagjai pedig Pápai Mihály, Gyál város polgármestere és Gazdik István sommelier, a szervező intézmény igazgatója voltak. Igazi ételkülönlegességek főttek a közösségi ház megjelenésében és klímájában is mediterrán hangulatot árasztó udvarán, szoros versenyben alakult ki a végső eredmény. Első helyen a Gyál Városi Fúvószenekar csapata végzett, spéclivel tálalt malacpofa pörkölttel, a második helyezést a Gyáli Őszidő Nyugdíjas Klub cseresznyés nyula vitte el, a megyegyűlés elnökének csapata pedig a harmadik helyet szerezte meg, ők vaddisznópörköltet készítettek tojásos nokedlivel. Különdíjat kapott a gyáli Kovács István Pál Dalkör Egyesület csülkös pacalt főző csapata.

Programajánló

«
28. 2024. March
»
Hét.
Kedd
Szer.
Csüt.
Pén.
Szom.
Vas.
Feb.
26.
Feb.
27.
Feb.
28.
Feb.
29.
Mar.
1.
Mar.
2.
Mar.
3.
Mar.
4.
Mar.
5.
Mar.
6.
Mar.
7.
Mar.
8.
Mar.
9.
Mar.
10.
Mar.
11.
Mar.
12.
Mar.
13.
Mar.
14.
Mar.
15.
Mar.
16.
Mar.
17.
Mar.
18.
Mar.
19.
Mar.
20.
Mar.
21.
Mar.
22.
Mar.
23.
Mar.
24.
Mar.
25.
Mar.
26.
Mar.
27.
Mar.
28.
Mar.
29.
Mar.
30.
Mar.
31.

Képgaléria

Címkefelhő

Pest Megye Hírei

Partnereink

 

 

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu
International
www.mconet.hu