Igen a változásra, igen az összefogásra

Hírek

Felújított óvoda és millenniumi zászló Kakucson

Felújított óvoda és millenniumi zászló Kakucson

Kakucsra különleges alkalomból érkezett meg a millenniumi zászló, ugyanis október 14-én adták át a felújított Kökörcsin Óvodát.

Szalay István, Kakucs polgármestere az ünnepélyes átadáson elmondta, hogy a régi, 1962-ben épült óvoda már kiszolgálta magát, ezért vált szükségessé a településen egy új, modern óvoda építése.

 

A felújított óvodaA három hónap alatt újjáépült óvoda a XXI. század minden követelményének megfelel. Tágas aula, minden csoportnak külön szoba, a akadálymentes mosdók, megszépült játszótér és kényelmes irodák fogadják nap, mint nap a kicsiket. Kakucs önerőből építette az óvodát, de a munkában a település lakói is kivették részüket. Volt, aki a kerítést csinálta, volt, aki berendezkedésnél segített, és volt aki virágot hozott a megújult óvodába.

 
Dr. Szűcs Lajos, Pest Megye Közgyűlésének elnöke a zászlóátadáskor arra emlékeztette az összegyűlteket, hogy mennyire fontos a gyermekek életében az óvodai képzés. Ezért sem mindegy, hogy milyen körülmények között sajátítják el a szocializáció első lépéseit az óvodások, hiszen ők jelentik a jövőt. De nemcsak a jövőre kell figyelni, hanem a múltunkat is tisztelni kell. Az ezer éves megye ennek tiszteletére készítette azt a millenniumi selyem zászlót, amit Kakucs is megkapott az ünnepségen. A megye mind a 187 települése megkapja a millenniumi zászlót, hogy méltón és büszkén emlékezhessen közös történelmünkre. Az ünnepség után az érdeklődők a polgármester, és óvónők kalauzolásával megtekintették a megszépült óvodát, míg az óvodások élő kökörcsint adtak emlékül a vendégeknek.

 

PEst Megye Önkormányzata (www.pestmegye.hu)

 

Programajánló

«
18. 2024. May
»
Hét.
Kedd
Szer.
Csüt.
Pén.
Szom.
Vas.
Apr.
29.
Apr.
30.
May.
1.
May.
2.
May.
3.
May.
4.
May.
5.
May.
6.
May.
7.
May.
8.
May.
9.
May.
10.
May.
11.
May.
12.
May.
13.
May.
14.
May.
15.
May.
16.
May.
17.
May.
18.
May.
19.
May.
20.
May.
21.
May.
22.
May.
23.
May.
24.
May.
25.
May.
26.
May.
27.
May.
28.
May.
29.
May.
30.
May.
31.
Jun.
01.
Jun.
02.

Képgaléria

Címkefelhő

Pest Megye Hírei

Partnereink

 

 

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu
International
www.mconet.hu