Igen a változásra, igen az összefogásra

Hírek

Átadták az üllői sporttelepet

Átadták az üllői sporttelepet

Két gyönyörű füves pályával, lelátóval, és egy teljesen új, öltözőket, szertárt, büfét magába foglaló épülettel gazdagodott Üllő városa.

Az ünnepélyes átadás után már a labdarúgóké is lett a főszerep. A pályán az üllői öregfiúk a ferencvárosiak hasonló korú csapata felett aratott győzelemmel ünnepelte az igazán szép létesítmény átadását. Kissné Szabó A millenniumi zászló Üllőre is megérkezettKatalin, Üllő polgármestere elmondta, hogy a közel 225 millió forintos beruházás egyrészt a város sportéletének fellendítését szolgálja, másrészt közösségformáló ereje is van, hiszen ezen a pályán a város gyermekei sportolhatnak majd. Az üllőiek sportszeretetét jól jelzi, hogy a sporttelep környéki utcákat a legendás Aranycsapat játékosairól nevezték el.
Dr. Szűcs Lajos is a sportolókat állította jelképül a vendégek számára. Hozzájuk hasonlította a megyét is, amely ezer éve fennáll, és amelynek rengeteg csatát kellett megvívni a töröktöl kezdve a szovjet megszállásig. De a kitartás, az összefogás, és a győzni akarás meghozta eredményét. A 187 települést magába foglaló Pest megye idén már ezredik születésnapját ünnepli. Ennek tiszteletére a megyei közgyűlés elnöke Üllő városába is elhozta a millenniumi zászlót, és azzal az üzenettel nyújtotta át Üllő számára, hogy még ezer évet éljen meg Pest megye.

 

Pest Megye Önkormányzata

Programajánló

«
05. 2024. May
»
Hét.
Kedd
Szer.
Csüt.
Pén.
Szom.
Vas.
Apr.
29.
Apr.
30.
May.
1.
May.
2.
May.
3.
May.
4.
May.
5.
May.
6.
May.
7.
May.
8.
May.
9.
May.
10.
May.
11.
May.
12.
May.
13.
May.
14.
May.
15.
May.
16.
May.
17.
May.
18.
May.
19.
May.
20.
May.
21.
May.
22.
May.
23.
May.
24.
May.
25.
May.
26.
May.
27.
May.
28.
May.
29.
May.
30.
May.
31.
Jun.
01.
Jun.
02.

Képgaléria

Címkefelhő

Pest Megye Hírei

Partnereink

 

 

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu
International
www.mconet.hu